De diensten van WalVis Verbouwingen in Breda

Wij verrichten diverse diensten, hoofdzakelijk voor particuliere klanten in en om Breda. Renovaties, onderhoudswerkzaamheden, timmerwerk en volledige verbouwingen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We leveren alles altijd strak en netjes af.

Complete verbouwingen

Wilt u het complete huis verbouwen? Dan neemt WalVis Verbouwingen u de zorgen en het zware werk uit handen. De complete verbouwing van uw huis begint bij eerlijk advies en goede begeleiding. We bekijken samen met u de mogelijkheden en maken een stappenplan dat past bij uw huis. Hierna gaan onze professionele mensen voor u aan de slag en maken zij van uw bouwwens een realiteit. 


Aanbouw 

Uw vraag naar extra ruimte kan worden uitgevoerd. WalVis Verbouwingen houdt rekening met uw tijd en budget, maar ook de praktische mogelijkheden en eventuele beperkingen. Heeft u ideeën, maar nog geen concreet plan? Stuur een e-mail voor een afspraak.

Renovatiewerkzaamheden

Een oude boerderij, een mooi pand uit de jaren ’20 of een ander gebouw dat nog de moeite waard is. Renovaties zijn van alle tijden. Maar met de vernieuwingen van de technologie is het haalbaar om renovaties nog beter uit te voeren. Denk aan een duurzamer pand met minder energieverbruik, meer onderhoudsvriendelijkheid en beter gebruik van materiaal. WalVis Verbouwingen maakt het huis weer als nieuw.

Onderhoudswerk aan panden

Moet er een kozijn vernieuwd worden, laminaat gelegd of een tochtgat gedicht? Ook bij kleinere onderhoudsklusjes voor particulieren is WalVis Verbouwingen in Breda u graag van dienst. Door dit soort klusjes aan een professional over te laten, weet u zeker dat het goed gebeurt. Het pand gaat weer langer mee.

Buitenwerkzaamheden

Misschien zit u te denken aan een leuke nieuwe aanwinst voor in de tuin. Een gezellige zitplek, bijvoorbeeld, of een plek om wat rommel kwijt te kunnen. Ook het plaatsen van een tuinschuurtje, schuttingen, carports of het monteren van trespa of keralit plaatmateriaal behoort tot onze specialiteiten. 


Wilt u daarover meer weten? 

Lid van VLOK

Walvis Verbouwingen is lid van VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven en kleinschalige aannemersbedrijven. U bent bij ons hiermee verzekerd van erkende specialisten, die staan voor: 

vakmanschap 

kwaliteit 

persoonlijke service

Het voordeel van een VLOK-specialist is onder andere een dekking tot € 80.000,- bij extreme schadegevallen (bekend onder de naam CAR-verzekering!) En bij een meningsverschil is de inschakeling van de Geschillencommissie mogelijk. Daar hebben wij gelukkig nog nooit gebruik van hoeven te maken. Wij doen altijd ons best om de klant tevreden achter te laten. De klus wordt geklaard door vriendelijke en sociale ambachtsmensen.